Bivaröd HLMK Drifting Series 3 När vi körde första träningsrundan kände jag att det inte var som det skulle med Bmw´n, den uppförde sig väldigt konstigt när man pressade den lite. det kändes som att köra truck. Andra rundan var det blött underlag då en regnskur hade lyckats passera Bivaröds ...
" /> wp_head();

Bivaröd HLMK Drifting Series 3 – Racerapport från Micke

September 8th, 2010 by admin Categories: Event / Show / Tävlingar, HLMK Driftingtävling #3 - Bivaröd 2010, Nyheter / Blogg No Responses

Bivaröd Drifting BMW Raidopower Motorsport
Bivaröd HLMK Drifting Series 3

När vi körde första träningsrundan kände jag att det inte var som det skulle med Bmw´n, den uppförde sig väldigt konstigt när man pressade den lite. det kändes som att köra truck.
Andra rundan var det blött underlag då en regnskur hade lyckats passera Bivaröds flygfält och gorde banan väldigt hal, även då ormade sig bilen på banan…
När vi skulle göra förarpresentationen så skulle vi få möjligheten till att showa lite så jag tog sats och gjorde en 360 graders snurr innan jag åkte ut och då kännde jag vad som vart fel. Upp i depån för att undersöka skadan.
Jag såg då att vi hade fått ett sprucket fäste i bakvagnsbryggan, en av de fyra punkterna som håller hela bryggan på plats var alvarligt skadat och det troligen från min körning på Actionmeet då vi fick byta ett par stag samt drivaxel höger bak.
Sagt och gjort så fick jag bita mig i läppen och bege mig ut på banan med en minst sagt omöjlig bil….när jag släpper gasen så greppar bilen och åker åt ett annnat håll än vad jag vill… lyckades att köra ned en viktig kona så jag inte fick några bra kvalpoäng men vi var på plats och kämpade väl tycker jag, tack till alla i teamet och inte minst alla trevliga människor i Bivaröd.
En tävlingshelg i Skåne med trevliga och duktiga förare som vi får uppleva i Oktorber när nästa tävling körs !

Med vänlig hälsning
Mikael “Wunderbaum” Svensson
Förare BMW E36

%d bloggers like this: