Ja nu skall ni få höra en historia: Nu sitter jag på ett hotellrum i Nihonmatsu på Måndagskvällen och är riktigt trött ! Det började med att jag fick problem med passet i tullen på Osaka-kansai flygplats. Det visade sig att jag hade ett pass som var anmält stulet enligt ...
" /> wp_head();

Framme i Japan!

November 8th, 2010 by admin Categories: Event / Show / Tävlingar, G1GP - Ebisu Circuit Japan 2010, Nyheter / Blogg No Responses

Ja nu skall ni få höra en historia:

Nu sitter jag på ett hotellrum i Nihonmatsu på Måndagskvällen och är riktigt trött !

Det började med att jag fick problem med passet i tullen på Osaka-kansai flygplats.

Det visade sig att jag hade ett pass som var anmält stulet enligt Interpools lista…

Stopp och patrull och in på kontoret för imigranter, för att göra en lång historia kort så kommer jag ut med hjälp av Svenska ambasaden i Toky ca 5 timmar senare med ett tillfälligt upphållstillstånd med villkoret att fixa ett pass i Tokyo på Måndagen samt att jag skall få en stämpel i det nya passet för att det skall vara giltigt. Så i morgon bär det av till ett nytt kontor 40 min tågresa bort.

Sedan skall det bli en tripp till banan för lite träning och mekning av den nya bilen.

Under min och Tonys färd i Tokyos tunnelbana så upptäckte jag att det var grymt varmt! T-shirtväder och värme. En tur till Tokyotower hann vi med innan vi åkte tillbaka till Nihonmatsu.

Ett konstant resande i Japan gör en trött men i morgon skall vi åka på bana !

Stay tuned !

Mvh Mikael Svensson, Raidopower Motorsport

%d bloggers like this: