Vår vän Tony Pettersson “aka Ken” har precis åkt ner till Japan i ett år för att studera samt för att köra drifting “på hemmaplan”. Under årets Elmiamässa så träffade vi Tony och han gjorde där ett litet reportage om teamet Raidopower Motorsport i sin blogg, följ denna länk för ...
" /> wp_head();

Reportage Elmia – Kenshiro Drift Blogg – Superior Imports Blogg

April 26th, 2010 by admin Categories: Förstasidan, Nyheter / Blogg, Performance & Custom Motor Show - Elmia 2010 No Responses

Kenshiro Drift Blog Blogg Drifting
Vår vän Tony Pettersson “aka Ken” har precis åkt ner till Japan i ett år för att studera samt för att köra drifting “på hemmaplan”.

Under årets Elmiamässa så träffade vi Tony och han gjorde där ett litet reportage om teamet Raidopower Motorsport i sin blogg, följ denna länk för att komma till hans blogg!
Vi i Raidopower Motorsport önskar dig lycka till i japan Kenshiro!

Vi träffade också Micke från Superior Imports en snabbis och även han gjorde ett litet mini-reportage som han presenterade i sin blogg, du kan läsa reportaget här!
Efter flera år i branschen så verkar det ha tagit en väldans fart hos Superior Imports och är du på jakt efter att importera en bil direkt från Japan så är det till Micke på Superior Imports som du skall vända dig till.

%d bloggers like this: