Min Stora Dag Mantorp 30/5 Raidopower Motorsport kommer att närvara med teambilarna under “Min Stora Dag” på Mantorp 30/5 2010. Ett femtiotal familjer med svårt sjuka barn är inbjudna denna dag för att få uppleva motorsport på Mantorp Park. Under dagen kommer det bl.a erbjudas åkturer för barnen i Ferraris, ...
" /> wp_head();

Min Stora Dag Mantorp 30/5

May 18th, 2010 by admin Categories: Event / Show / Tävlingar, Förstasidan, Min stora Dag - Mantorp Park 2010, Nyheter / Blogg No Responses

Min Stora Dag Mantorp 30/5

Min Stora Dag Logo

Min Stora Dag Mantorp

Raidopower Motorsport kommer att närvara med teambilarna under “Min Stora Dag” på Mantorp 30/5 2010.

Ett femtiotal familjer med svårt sjuka barn är inbjudna denna dag för att få uppleva motorsport på Mantorp Park. Under dagen kommer det bl.a erbjudas åkturer för barnen i Ferraris, Lamborghinis, Porschar, Driftingbilar och andra supersportbilar/tävlingsbilar.

Detta görs givetvis helt idéellt och förutom den glädje som det skänker oss så hoppas vi att tillsammans skapa ett minne för livet för de barn som närvarar under dagen och förhoppningsvis även uppfylla en och annan dröm.

Dagen arrangeras i samarbete med tidningen Auto Motor & Sport, Peder Karlsson, Autolife, Mantorp Park, Stitelsen Min Stora Dag med beskyddare H.K.H Prinsessan Madeleine, Svenska Bilsportförbundet SBF, von Braun Sport Cars mfl.

%d bloggers like this: