Min stora racedag på Tierp Arena, Söndag 21/8 2011 Teamet är nu på söndag inbjudna att tillsammans med stiftelsen “Min Stora Dag” och arrangör Peder Karlsson närvara på “Min stora racedag” på Tierp Arena. Ett 50-tal barn/familjer är speciellt inbjudna för att under denna dag få se och åka med ...
" /> wp_head();

Min Stora Racedag – Tierp Arena (Min Stora Dag)

August 20th, 2011 by admin Categories: Nyheter / Blogg No Responses

Min stora racedag på Tierp Arena, Söndag 21/8 2011

Teamet är nu på söndag inbjudna att tillsammans med stiftelsen “Min Stora Dag” och arrangör Peder Karlsson närvara på “Min stora racedag” på Tierp Arena.

Ett 50-tal barn/familjer är speciellt inbjudna för att under denna dag få se och åka med i sportbilar, tävlingsbilar samt bjudas på en “rykande show”.
Teamförare Mikael Svensson och Tokan Bielkelof kommer att finnas på plats med sina driftingbilar.
OBS! Ej publikt event.

%d bloggers like this: