Jag har idag det stora nöjet att meddela följande – driftingföraren Tony Pettersson från Motala kör för Team Raidpower Motorsport med start säsongen 2011! Tony har genom åren byggt en hel del utställningsbilar för att sedan helt sadla om till drifting. Han studerar i Japan och är en utav få ...
" /> wp_head();

Raidopower Motorsport – Ny teamförare säsong 2011

November 18th, 2010 by admin Categories: Nyheter / Blogg No Responses

Jag har idag det stora nöjet att meddela följande – driftingföraren Tony Pettersson från Motala kör för Team Raidpower Motorsport med start säsongen 2011!

Tony har genom åren byggt en hel del utställningsbilar för att sedan helt sadla om till drifting. Han studerar i Japan och är en utav få svenskar som tävlat i Japan och kört på några utav världens mest kända japanska driftingbanor.

Under november 2010 var delar utav Raidopower Motorsport på plats i japan för att deltaga i Matsuri G1GP-tävlingen på Ebisu Circuit. Denna satsning gjordes tillsammans med Tony som under denna vecka visade framfötterna och att han inte endast gillar drifting – han lever drifting!

Tonys mentor under denna vecka var Mikael Svensson, Raidopower Motorsport, som är en utav sveriges mest erfarna och meriterade driftingförare. Mikael kontaktade mig direkt efter hemkomst och efter samtal med Mikael och Tony så togs ett gemensamt beslut om att utöka teamet med ytterligare en förare till säsong 2011.

Välkommen till teamet Tony – Drive it like a Rockstar!

Med vänlig hälsning
Andreas Hedström
Teamchef, Raidopower Motorsport

%d bloggers like this: