Idag spenderades tid i trailern, väldigt ont om tid gällande att få klart dekoren på hela raetrailern så det får blir en “dekor light” till Gatebil Mantorp. Tid spenderades även på multimediainstallationer och genomgång tillsammans med vår enormt trevliga och glada kock inför Gatebil Mantorp, varmt välkommen till Teamet!! Jimmy ...
" /> wp_head();

Uppdatering Trailer & Nissan S14a 27/6

June 27th, 2010 by admin Categories: Event / Show / Tävlingar, Gatebil - Mantorp Park 2010, Nyheter / Blogg No Responses

Idag spenderades tid i trailern, väldigt ont om tid gällande att få klart dekoren på hela raetrailern så det får blir en “dekor light” till Gatebil Mantorp.

Tid spenderades även på multimediainstallationer och genomgång tillsammans med vår enormt trevliga och glada kock inför Gatebil Mantorp, varmt välkommen till Teamet!!

Jimmy på JRM ställde upp och lät oss hämta nissan idag så att vi kunde genomföra några modifieringar som behövde göras så att bilen kan slutmappas inför Gatebil Mantorp, tusen tack Jimmy och grabbarna på JRM för er hjälp och support!

I garaget så byggde tokan en ny downpipe till nissan, samt att några andra modifieringar gjordes på bl.a fuelrailen. Nu verkar bilen äntligen gå som den är tänkt att gå, håller tummarna för att bitarna håller ihop under Gatebil Mantorp.
Bilen körs tillbaks till JRM under måndagen för lite finjustering.

Vi inväntar även en reservväxellåda från Uffe på Lycksele Bildemontering – en välbehövlig “backup” inför Gatebil, ett stort tack Uffe!

Nu är det full fart på alla fronter inför gatebil, ingen vila ingen ro – vi ses på Gatebil Mantorp!

Med vänlig hälsning
Andreas Hedström, Teamchef
Raidopower Motorsport

%d bloggers like this: